Taskuvalkka valmentajat

Tavoitteesi saavuttamisen tukena

Hannele Karppinen on yrittäjä, opettaja, liikuntatieteiden maisteri ja personal trainer. 

Hannelella on pitkä kokemus liikunnan ja liikuntatieteiden parissa työskentelystä. Hänen kokemuksensa opettajana antaa vahvan pohjan vuorovaikutteiseen ja ihmislähtöiseen toimintaan. Fyysinen hyvinvointi on aina ollut lähellä Hannelen sydäntä ja hänet löytääkin useasti lenkkipolulta tai luonnon helmasta. 

Hannelen vahva kokemus mittausteknologiasta ja fyysisen hyvinvoinnin kehittämisestä antaa loistavat lähtökohdat asiakaslähtöiseen, tuloshakuiseen toimintaan. Jos tavoitteenasi on kunnon kohottaminen tai painonpudottaminen, on Hannele loistava valinta omaksi valmentajaksi. Hannelen toimintatapaa voi kuvata valmennettavakeskeiseksi. Hannele pyrkii aktiivisesti auttamaan asiakastaan tavoitteen saavuttamisessa alusta aina maaliviivalle saakka.

Matti Niemistö on valmentaja, henkilökohtaisen kehittämisen asiantuntija ja yrittäjä.

Matilla on vankka kokemus valmennuksen ja työnohjauksen parista. Matti on urallaan valmentanut lukuisia yksilöitä ja ryhmiä ja auttanut heitä pääsemään kohti päämääriään ja tavoitteitaan. Matin toimintaa kuvaa innostunut ja eteenpäin suuntaava ote ja yksi hänen lempikysymyksistään onkin ”mikä on seuraava, pieni askel kohti pääräämääsi jonka voit ottaa heti huomenna?” 

Matin intohimona on auttaa ja haastaa ihmisiä ammatilliseen kasvuun ja saavuttamaan työhön liittyvät tavoitteensa. Jos tavoitteenasi on ammatillisen tavoitteen saavuttaminen ja/tai oman osaamisen kehittäminen, Matin ratkaisukeskeiseen ajatteluun pohjaava ja eteenpäin  suuntava ote sopii sinulle.

Haluatko Taskuvalkka valmentajatiimiin?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Etsimme uusia valmentajia tiimiimme.

Ota Yhteyttä!