Kauppa

Originals – Miten oman tien kulkija muuttaa maailmaa

34,00

Kirjailija: Adam Grant
Alkuteos: Originals. How Non-Conformists Move the World
Suomentaja: Jutta Ruonansuu
ISBN: 9789522605771
Sidosasu: sid, 350 s.
Hinta: 34.00 €

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Oletko oman tien kulkija? Adam Grantin vahva teos kertoo miten maailmaa parantaa parhaiten kulkemalla omaa polkuaan: haastamalla luutuneet käsitykset ja arvot, olemalla epäsovinnainen, vastustamalla normeja ja hylkäämällä perinteet, joista aika on jo ajanut ohi.

Hyödyntämällä tutkimustietoa ja innostavia yrityselämän, politiikan, urheilun ja viihdebisneksen tositarinoita menestyskirjailija Adam Grant pureutuu siihen, miten hyvän idean tunnistaa huonosta, miten saadaan oma ääni kuuluville, milloin on parasta toimia ja miten pelkojaan ja epäilyksiään voi hallita. Samalla Grant valottaa, miten vanhemmat voivat ohjata lapsiaan kulkemaan omaa tietään ja miten yritysjohtajat voivat innostaa alaisiaan tuomaan esille totutusta poikkeavia ajatuksia.

Originals tarjoilee uraauurtavia näkemyksiä oman tien kulkemisesta ja normien rikkomisesta. Menestyneimmät ihmiset ovat aina tehneet niin kuin ovat parhaaksi nähneet, ei niin kuin oppikirjoissa on sanottu tai niin kuin ympäristö on yrittänyt ohjata tekemään.

Adam Grant on yhdysvaltalainen menestyskirjailija ja kauppatieteen professori Pennsylvanian yliopistossa. Grantin edellistä teosta Give and Take pidetään yhtenä tämän vuosituhannen tärkeimmistä yrityskirjoista.

Kirjailijan kotisivut: http://www.adamgrant.net/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Originals – Miten oman tien kulkija muuttaa maailmaa”