Blog

5 tapaa tappaa omat unelmat

Bel Pesce, Brazilialainen yrittäjä, kertoo varmat vinkit miten saat oman unelmasi tuhottua. Jos tuntuu, että haluaa varmistaa epäonnistumisen tai laittaa pelin jännäksi niin kannattaa seurata näitä neuvoja 🙂

5 tapaa varmistaa epäonnistuminen

  1. Odota, että ihme tapahtuu yhdessä yössä
  2. Odota, että joku toinen antaa oikeat vastaukset
  3. Heti kun saavutat jotain, lakkaa yrittämästä
  4. Usko, että vastoinkäymiset johtuvat muista ja sinulla ei ole niihin osaa eikä arpaa
  5. Usko, että ainoastaan unelmalla on väliä

Niiden, jotka edelleen haluavat saavuttaa omat unelmansa kannattaa toimia toisin.

  1. On tärkeä hyväksyä että oman unelman saavuttaminen vaatii työtä. Oikotietä onneen ei ole.
  2. Kukaan toinen henkilö ei myöskään omaa kaikkia vastauksia sinun unelmiesi saavuttamisen takaamiseksi. Neuvojen ja ohjeiden kysyminen on ok ja usein auttaa eteenpäin mutta muista että viime kädessä jokainen oman onnensa seppä.
  3. Suuria asioita ja omia unelmia ei voi saavuttaa, jos tyytyy siihen mitä helposti on saatavissa. Onnistumisia tulee juhlia ja sen jälkeen on hyvä miettiä jo seuraavia askelia matkalla kohti omia unelmia.
  4. On hyvä muistaa, että vaikka olosuhteet olisivat sinua vastaan, niin oman unelman saavuttamisesta vain sinä voit olla vastuussa. Toisia et voi muuttaa, joten epäonnistumisen hetkellä on tärkeää tarkastella mitä itse voi tehdä jatkossa toisin. Sanotaan, että on parempi elää ja rakastaa täysillä vaikka sydän murtuisi, kuin olla elämättä lainkaan.
  5. Unelman saavuttaminen on hetkellinen onnentila, todellinen onni on jokaisessa niissä askelissa jotka vievät sinua kohti unelmaasi. Muista siis nauttia koko matkasta!

 

Written by / 3 Articles

The author didnt add any Information to his profile yet