Blog

taskuvalkka_vinopuhelin2_rgbtaskuvalkka_vinopuhelin2_rgb

Taskuvalkka aloittaa!

Rumpujen pärinää, trumpettien toitotusta!!! Aivan mahtavaa saada Taskuvalkka -sivusto vihdoin ja viimein auki!

Homma pähkinän kuoressa: Taskuvalkka -sivuston ja -palvelun tarkoituksena on auttaa sinua saavuttamaan tärkeät tavoitteesi ja elämään unelmasi todeksi.

Palvelun taustalla on joukko ratkaisukeskeisiä valmentajia ja työnohjaajia, jotka halusivat miettiä uusia tapoja auttaa yksilöitä menestymään elämässään. Joukko pelottomia valmennettavia yhdessä valmentajien kanssa valjasti teknologian avuksi ja lähti miettimään ratkaisua, jonka tämän hetkisen tuloksen näette nyt.

Teknologia otettiin avuksi kahdesta syystä, sen avulla autetaan yksilöä tavoitteen saavuttamisessa arjen kiireiden keskellä ja tehdään edistyminen näkyväksi. Lisäksi teknologia mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteyden pidon valmentajan ja valmennettavan välillä. Näin valmentaja pystyy aiempaa paremmin olemaan tukena silloin kuin tarve on suurin.

Matka on kuitenkin vasta alussa ja nyt pääroolin saa suuri yleisö. Tavoitteena on kehittää Taskuvalkasta aivan pitelemätön apuväline kaikille niille, jotka kokevat omat unelmansa toteuttamisen arvoiseksi. Tämän toteuttamiseksi tarvitsemme teitä, rakkaat unelmien toteuttajat. Käyttäkää Taskuvalkkaa, antakaa palautetta. Auttakaa meitä tekemään Taskuvalkasta Tavoitteiden saavuttamisen kokonaisratkaisu #1.

Onnea ja menestystä!
Matti Taskuvalkka -tiimistä

Written by / 3 Articles

The author didnt add any Information to his profile yet